Nieuwbouw

Bij een nieuwbouw bedrijfspand of woning zijn er vele mogelijkheden om de elektro installatie volledig naar uw wensen uit te voeren. De aanleg van de elektronische installatie is bij ATI elektro techniek volledig in vakkundige handen. Aan de hand van uw persoonlijke wensen maken onze electriciens een gedetailleerde installatietekening voor uw nieuwbouw. Natuurlijk krijgt u een goed advies en uitgebreide informatie over de nieuwste technieken op het gebied van elektra.

De planning is bij nieuwbouw natuurlijk zeer belangrijk. Wie kan waar en wanneer terecht. Alle disciplines dienen op elkaar in te spelen en elkaar aan te vullen. Het is dan ook belangrijk om een goede communicatie te hebben met het bouwteam en ervaring en deskundigheid in te brengen op het gebied van de elektrotechnische installatie. Dit kan dan helemaal op maat geïnstalleerd worden.

Nieuwbouw biedt kansen in Elektrotechniek

Nieuwbouw biedt de kans om de meest moderne elektro installatie aan te leggen met de nieuwste technische snufjes en oplossingen. Als verlichting wordt in nieuwbouw al veel gewerkt met LED verlichting en dimbare verlichting. Daarnaast is er ook gedacht aan brandbeveiliging in de vorm van rook- en koolmonoxide melders. Ook inbraakinstallaties en elektronische deur-video-installaties kunnen nu eenvoudig geïntegreerd worden in het hele nieuwbouw project.

In overleg wordt gezocht naar een oplossing die leidt naar een mooi en goed nieuwbouw project voor zowel zakelijke als particuliere klanten van ATI elektro techniek.